Prijenosni punjač

Prijenosni punjači spašavaju vas od prazne baterije

Mobiteli su danas nezaobilazan dio svakodnevnog života. U svakom trenutku nalaze se pored nas te nas prate kroz dan. Upravo njihova svestranost učinila ih je tako neophodnim. Na mobitelu danas možete komunicirati, surfati internetom, gledati filmove, serije i videozapise, pisati, čitati, raditi prezentacije i još mnoge druge stvari.

Ipak, iako su se mobiteli mnogo razvili u zadnjih desetak godina, jedan dio hardvera još uvijek nije sustigao mogućnosti ostatka, a to je baterija. Iako se kapacitet baterije povećao, svatko tko ima mobitel zna kako čak i najbolja baterija teško izdrži cijeli dan korištenja. Zato je prijenosni punjač dodatak koji mnogo znače i može vas izvući iz mnogih problema.

Power bank

Power bank je prijenosni punjač koji se sastoji od baterije velikog kapaciteta i utora ili integriranog kabela za punjač. Ova vrsta jedna je od najpopularnijih, jer omogućuje punjenje mobitela bilo gdje, bez obzira nalazite li se na sastanku, u vlaku, u šetnji ili bilo gdje drugdje.

Ovakav prijenosni punjač možete pronači u on-line shopu Gizzmo.hr, Potrebno ga je samo napuniti prije korištenja, a njegove male dimenzije značit će da ga možete sa sobom ponijeti i u najmanjoj torbi ili pak džepu od sakoa ili jakne. Osim mobitela, power bankom možete nadopuniti i tablete, ali čak i laptope.

Kapacitet prijenosnog punjača

Prijenosni punjač

Tražite li prijenosni punjač, odnosno power bank, prije svega morate znati što planirate njime puniti. Onaj koji može napuniti mobitel ili tablet brzo će se isprazniti ako njime dopunjavate laptop, jer on ima mnogo veću potrošnju. Sukladno tome potražite podatak o kapacitetu prijenosnog punjača, izražen u mAh.

Micro SD memorijska kartica se najčešće koristi za povećanje memorije na mobilnim telefonima i tabletima.  Čitajte više …

Najveća razlika između laserskih i tintnihprintera je u tome što tintni printeri koriste tintu, laserski printeri koriste toner i idealni su za ispis u velikim količinama.