Predstavite se promo materijalom

Promo materijal odlična je prilika za promoviranje rada vaše tvrtke, kao i darivanje klijenata, suradnika i partnera. Ipak, odabir se ne svodi samo na lijepljenje vlastitog loga na razne više ili manje korisne predmete jer je prije svega važno odrediti tko vam je ciljana publika i koji je povod poklanjanja. Jedino se tako može postići zlatna sredina između troška i efekta.

Danas se na tržištu nude razne vrste stvari koje možete koristiti u te svrhe, a uz malo kreativnosti i vremena možete pronaći dizajn koji će zapeti za oko svakom primatelju.

Dekorativne i funkcionalne sitnice

Promo materijal može zapravo biti što god vi želite – od običnog letka do kemijske olovke. Iako se uvijek pametno odlučiti za neku funkcionalnu stvar, imate li dobar dizajn ili slogan na umu, bolji učinak mogli biste postići nekim dekorativnim detaljima. Dobar poligon za isprobanje raznih vrsta dizajna i materijala mogu biti:

  • privjesci za ključeve,
  • naljepnice,
  • magneti za hladnjak, itd.

To su predmeti koje vjerojatno svaki dan viđate u svojoj okolini, pa su stoga univerzalno funkcionalni, a kreativnim dizajnom, zanimljivim odabirom motiva, boja, oblika i materijala lako možete privući pozornost gledatelja.

Kreativan i koristan promo materijal

Kemijske olovke, trakice za ključeve i blokovi čine stalnu postavu promo materijala. Ipak, to ne znači da ih ne možete učiniti zanimljivijima. Zanimljivi motivi trakica, kemijske olovke s više boja te blokovi zanimljivih oblika odlična su ideja. Također, svoje promotivne poklone možete prilagoditi i na druge načine.

Dolaskom toplijeg vremena majice kratkih rukava i kape su ono što svi trebaju. No, u svoj promo materijal možete uključiti i simpatične dodatke za slobodno vrijeme, poput loptica za picigin, lopti za napuhavanje ili frizbija, čija cijena proizvodnje nije ništa veća, a čine zanimljiv odmak od navika. Za hladnijeg vremena odličan promo poklon čine deke i dekice, kao i prsluci te termosice, a nezaobilazan dodatak su i kišobrani. S druge pak strane, možete se odlučiti i za svakodnevno potrebne sitnica poput složivih vrećica za kupnju i platnenih torbi koje je lako spremiti i uvijek imati sa sobom. A na kraju, tu su i šalice koje nude savršen spoj korisnosti i prostora za igru dizajnom.