iphone maske za telefon

Iphone maske za telefon s Popsocket držačem

Prije 10 godina rijetko tko je imao mobitel, dok je danas priča potpuno suprotna i postotak oni koji ne koriste mobitel je veoma malen. Iphone je zasigurno jedan od najpoznatijih i najkorištenijih mobitela današnjice, a Apple je općenito jedan od najjačih brendova svijeta. Upravo radi toga danas na tržištu postoje razne Iphone maske za telefon, koje osim što štite mobitel od oštećenja i personaliziraju dizajn samog uređaja.

Postoje različite Iphone maske za telefon

Silikonska Iphone maske za telefon
Silikonske maskice su najpoznatije Iphone maske za telefon

Nisu sve Iphone maske za telefon jednake, već se razlikuju osim samog dizajna i prema vrsti. Najpopularnije su silikonske maskice koje štite samo stražnju stranu i rubove uređaja, preklopne maskice koje u zadnje vrijeme nisu previše popularne, bumper maskice koje se postavljaju samo na rubove uređaja, te u zadnje vrijeme sve popularniji Popsocket držači za uređaj. U nastavku možete pročitati o svakoj maskici ponešto i saznati njihove prednosti i mane.

Silikonska Iphone maske za telefon

Trenutno jedna od najpopularnijih vrsta maskica za mobitele je silikonska maskica. Glavnu zaslugu svojoj popularnosti može zahvaliti tome što je vrlo tanka i što ne narušava izgled uređaja, a uz to pruža odličnu zaštitu i amortizaciju uređaja u slučaju pada.

Jedan od najvećih nedostataka ovakvih maskica je što ne pružaju nikakvu zaštitu za ekran uređaja, no postoji rješenje. Dodatno staklo za ekran mobitela zaštitit će ga od grebanja ili udarca, a u kombinaciji sa silikonskom maskicom mobitel dobiva kompletnu zaštitu. Upravo radi toga silikonske maskice su i dalje najpoznatije Iphone maske za telefon.

Treba vam menjanje stakla na telefonu iPhone? Mijenjanje stakla na telefonu postao gotovo rutinski zahvat u servisima. Više o tome možete pročitati ako slijedite linku.

Bežični punjač za punjenje bez žice. Bežično punjenje postiže se korištenjem elektromagnetnog polja unutar jednog uređaja preko tankog bakrenog navoja na drugi uređaj. Čitajte više …